CHRISTENSEN & CO

 

Christensen & Co Arkitekter (CCO) er en prisbelønnet dansk tegnestue, som arbejder i hele Skandinavien. Virksomheden er etableret i 2006 og beskæftiger i dag ca. 50 engagerende og dygtige medarbejdere. Den daglige ledelse varetages af en partnergruppe bestående af kreativ direktør Michael Christensen, administrerende direktør Vibeke L. Lindblad, samt Thomas Nørgaard, Mikkel H. Sørensen, og Michael W. Larsen.

 

Tegnestuen har særlige kompetencer inden for bæredygtige bygninger til forskning, læring, kultur og sport og tegnestuen har modtaget en række priser og udmærkelser.

 

 

 

ARKITEKTUR I DIALOG

 

CCO tager altid afsæt i den enkelte opgaves karakter og de lokale muligheder – uden at være bundet af ét bestemt arkitektonisk udtryk eller formsprog. 

 

Vores syn på arkitektur er både enkelt og krævende: Vi vil skabe levende og attraktive rammer for de mennesker, der skal færdes, leve eller arbejde i vores bygninger. Derfor er indlevelse og dialog vores vigtigste metode. Vi tror på at karakterfuld og vedkommende arkitektur gør en forskel. At sanselige og stimulerende fysiske rammer fremmer livskvalitet og velvære og skaber værdi for både brugere, bygherre og samfund.

 

 

SAMFUNDSANSVAR

 

Vi har underskrevet FN’s Global Compact om virksomheders samfundsansvar samt indtrådt i det nye Charter for samfundsansvar i ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen i Danmark. Det betyder blandt andet, at vi systematisk vurderer nye byggeprojekter og vores samarbejdspartnere for at sikre, at både miljø-, energi-, arbejds- og ledelsesforhold er i orden.

 

Christensen & Co ønsker med denne indsats at styrke bæredygtighedsbegrebet ved at tage aktivt ansvar for bedre fysiske-, sociale- og miljømæssige forhold.